Česky

Česky

English

menu
zavřít

Parkoviště u Zlatého jablka dočasně omezí provoz

14. 8. 2014

Aktuality

426

V období od 16. do 26. srpna proběhnou v parkovacím domě obchodního a zábavního centra Zlaté jablko plánované opravy povrchů ve dvou podlažích. Kapacita parkoviště se tak v těchto dnech sníží na 99 parkovacích míst.

parkoviste.jpg

 

V období od 16. do 26. srpna proběhnou v parkovacím domě obchodního a zábavního centra Zlaté jablko plánované opravy povrchů ve dvou podlažích. Kapacita parkoviště se tak v těchto dnech sníží na 99 parkovacích míst.

Z důvodu plánované opravy povrchu parkoviště budou od soboty úplně uzavřena dvě horní patra parkovacího komplexu. Parkovací dům, který běžně poskytuje místa pro 238 vozidel, nabídne nyní pouze 99 parkovacích míst.

Pětipodlažní parkovací dům je v provozu od konce roku 2007, kdy byla ukončena jeho rekonstrukce společně s podchodem pod ulicí Dlouhou. Plánované práce v uvedeném rozsahu jsou první větší opravou od jeho otevření.

Informace o aktuální obsazenosti parkoviště viz http://www.zlatejablko.cz/o-centru/4/parkovani

Nejnovější videoreportáže

Z facebooku

#SledujZlin

Aplikace Mobilní rozhlas

Chcete dostávat do svého mobilu či mailu upozornění na blížící se nebezpečí, odstávky, poruchy a výpadky energií, ankety, pozvánky na kulturní a sportovní akce?

Více informací o aplikaci

App Store Google Play

© 2024 Magistrát města Zlína
všechna práva vyhrazena

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

logo EU

Nahoru