Česky

Česky

English

menu
zavřít

Roční parkovací karta. Vyšší komfort a úspora pro rezidenty

6. 11. 2019

Aktuality

807

Zlín - Parkovat každý den poblíž svého domu bez toho aniž by řidič musel neustále kupovat parkovací lístky? Řešením je roční parkovací karta pro vybrané ulice v centru města.

Zlín - Parkovat každý den poblíž svého domu bez toho aniž by řidič musel neustále kupovat parkovací lístky? Řešením je roční parkovací karta pro vybrané ulice v centru města. Rezidentům kromě vyššího komfortu přináší také finanční úsporu, její cena totiž činí 1 500 korun ročně. Parkovací karty vydávané Technickými službami Zlín jsou již v prodeji.

Na roční parkovací kartu má nárok rezident dané lokality. „Rezidenty se pro účely parkovišť s úhradu ceny prostřednictvím parkovacích automatů rozumí fyzické osoby s trvalým bydlištěm. Karta bude vydána při předložení dokladu osvědčujícího trvalé bydliště a vlastnictví či užívání vozidla,“ říká Jarmila Vlasáková z Technických služeb Zlín.

Rezidenti mohou již nyní kupovat v automatech parkovací lístky za zvýhodněnou sazbu. Roční parkovací karta je, kromě nepochybného zvýšení komfortu, finančně výhodnější. „Snažíme se hledat řešení, jak službám pro občany přidat na komfortu, kvalitě a dostupnosti. Toto je další dílek do skládačky,“ vysvětluje radní Michal Čížek odpovědný za dopravu.

Roční parkovací karty lze zakoupit osobně v kanceláři servisu parkovacích automatů v podchodu na náměstí Práce v pondělí a ve středu v čase od 8.00 do 11.00 a od 13.00 do 14.30. Více informací na tel. 604 227 956 nebo www.tszlin.cz.

Nejnovější videoreportáže

Z facebooku

#SledujZlin

Aplikace Mobilní rozhlas

Chcete dostávat do svého mobilu či mailu upozornění na blížící se nebezpečí, odstávky, poruchy a výpadky energií, ankety, pozvánky na kulturní a sportovní akce?

Více informací o aplikaci

App Store Google Play

© 2024 Magistrát města Zlína
všechna práva vyhrazena

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

logo EU

Nahoru