Česky

Česky

English

menu
zavřít

Územní studie - rozpracované

Územní studie "Zlín – Štípa SO.2 298"

Zlín – Štípa SO.2 298

Podnět na zpracování územní studie pro tuto lokalitu obdržel formou návrhu nové územní studie pořizovatel dne 18. března 2020 od L. M., který je vlastníkem několika pozemků v řešeném území. Umisťování staveb v této lokalitě nepodmiňuje územní plán pořízením studie, protože je územní studie pro tuto lokalitu na základě v minulosti přítomné podmíněnosti v UP zpracována. V současnosti platná US, zpracovaná Ing. arch. Ivanem Bergmannem je z roku 2013 a v určitých aspektech neodpovídá současným požadavkům kladeným na toto území. Změnily se podmínky dopravní dostupnosti, majitel plošně významných pozemků (p. Mynařík) žádá také prověření charakteru zástavby (řadové RD místo BD) a rozsahu v územní studii vymezených ploch občanského vybavení.
Z výše uvedených důvodů bude pořizována (s majiteli dotčených pozemků konzultována) aktualizace územní studie, která bude v případě konsensu zaevidována a nahradí v současné době zaevidovanou studii z roku 2013.

Dokumenty ke stažení ze složky Územní studie -Zlín – Štípa SO.2 298-

textovka k US Štípa - Dolečky III

0.52MB

QR kódZobrazit dokumentUložit dokument

ÚS_SO02.298_zadani2020_fin

0.8MB

QR kódZobrazit dokumentUložit dokument

Nejnovější videoreportáže

Z facebooku

#SledujZlin

Aplikace Mobilní rozhlas

Chcete dostávat do svého mobilu či mailu upozornění na blížící se nebezpečí, odstávky, poruchy a výpadky energií, ankety, pozvánky na kulturní a sportovní akce?

Více informací o aplikaci

App Store Google Play

© 2024 Magistrát města Zlína
všechna práva vyhrazena

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

logo EU

Nahoru