Česky

Česky

English

menu
zavřít

Zlín dnes zaplní kamiony

17. 8. 2018

Aktuality

492

Zlín – V obci Březůvky dnes začíná Truck Sraz Zlín, ale o tradiční přehlídku vozů a spanilou jízdu nepřijde ani naše město.

Spanilá jízda patří ve Zlíně k tradici

Zlín – V obci Březůvky dnes začíná Truck Sraz Zlín, ale o tradiční přehlídku vozů a spanilou jízdu nepřijde ani naše město. Z centra hlavního dění vyrazí vybrané trucky večer v 19 hodin, aby po zhruba půlhodiny trvající jízdě zaparkovaly v ulice Hradská ve Zlíně. Ve 20.30 hodin se osvětlená kolona nablýskaných kamionů vydá na svoji „noční“ spanilou jízdu Zlínem a poté zpět do Březůvek.

Večerní trasa povede přes tř. T. Bati, ul. Díly IV., ul. Štefánikovu a Osvoboditelů. V ní odbočí na Kudlov a vrátí se do Březůvek. V sobotu 18. srpna v 11 hodin se všechny kamiony rozjedou opět směrem na Zlín. Denní trasa povede z Březůvek na Provodov, přes Zelené údolí, Želechovice nad Dřevnicí do Zlína. Tady projede ulicemi Vizovická, tř. T. Bati, kde odbočí na ul. Březnickou, a dále do obce Bohuslavice a Březůvek.

V areálu Kapřín bude od 10 hodin připraven doprovodný program se soutěžemi, hrami, ukázkami RC modelů či soutěží o nejkrásnější truck. V neposlední řadě nebudou chybět ani oblíbené vyhlídkové jízdy autobusem Škoda 706RTO do Luhačovic. Celý den budou k dispozici stánky s občerstvením i hudební doprovod country kapely Pěšáci. Po setmění čeká návštěvníky světelnou show.

I letos bude zajištěna kyvadlová doprava z Kudlova (konečná MHD č. 32) do Březůvek a zpět. Podrobné informace, včetně jízdních řádů a trasy spanilé jízdy najdete na www.truck-sraz-zlin.cz.

Nejnovější videoreportáže

Z facebooku

#SledujZlin

Aplikace Mobilní rozhlas

Chcete dostávat do svého mobilu či mailu upozornění na blížící se nebezpečí, odstávky, poruchy a výpadky energií, ankety, pozvánky na kulturní a sportovní akce?

Více informací o aplikaci

App Store Google Play

© 2024 Magistrát města Zlína
všechna práva vyhrazena

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

logo EU

Nahoru