Česky

Česky

English

menu
zavřít

Zlín Film festival zahajuje 59. ročník s tématem poznávej a objevuj

24. 5. 2019

Aktuality

87

Zlín – Nový ročník Mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež začíná, do Zlína na devět dní přinese zajímavé filmy, cestovatelské besedy, hvězdné hosty a spoustu zábavy.

film.jpg

Zlín – Nový ročník Mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež začíná, do Zlína na devět dní přinese zajímavé filmy, cestovatelské besedy, hvězdné hosty a spoustu zábavy. Zlín Film Festival již tradičně zahrnuje nejen nepřebernou řadu filmových projekcí, ale také sportovní, divadelní, hudební, vědecké a tvůrčí aktivity, které zaplaví celé centrum města s cílem zaujmout děti i dospělé. Zahájení pro dětské publikum obstará světová premiéra českého snímku TvMiniUni: Zloděj otázek, večerní projekce pro dospělé nabídne australský film Chlapec a pelikán. V koncertní zóně vystoupí populární kapela Mandrage.  Slavnostní večer doplní ohňostrojová show s hudebním doprovodem.

CO SE HRAJE V LETNÍM KINĚ:

Po čem muži touží, Koncertní zóna ENAPO, 22.10 hodin - Charismatický cynik Karel Král se jedné dobrodružné noci opije a přeje si, aby se stal ženou, protože „ženský to mají v životě mnohem jednodušší a on je na tom kvůli nim bídně“. Ráno zjistí, že se stal ženou. Více na: https://program.zlinfest.cz/cz/detail/?id=13502

ZAJÍMAVÉ DOPROVODNÉ AKCE:

Ivan Soeldner – Fotograf | filmař | novinář – vernisáž výstavy představující přes 80 originálních fotografií populárních osobností, českých i světových filmových hvězd, portréty držitelů Oskarů i dokumentární fotografie z cest.  Alternativa, kulturní institut, 16.00 hodin. Výstava potrvá do 1. 6.

22. Salon filmových klapek - výstava výtvarně ztvárněných filmových klapek. Kongresové centrum, foyer, 9.00-19.00 hodin. Výstava potrvá do 25. 5.

Mandrage - koncertoblíbené hudební skupiny. Jako předkapela vystoupí The Gang, jeden z finalistů soutěže „Kapela 59. Zlín Film Festivalu“. Koncertní zóna ENAPO, 19.00 hodin

Zahajovací ohňostroj, náměstí T. G. Masaryka, 22.00 hodin

 

KDE SE POTKAT S HVĚZDAMI:

Festival Café, náměstí Míru, 15.00 hodin - Ojedinělé posezení ve festivalové kavárně, v níž probíhají talk-show Vladimíra Kroce.

Hvězdné jablko a Autogramiáda, OZC Zlaté jablko, 16.00 hodin - Příležitost k setkání a rozhovoru s hvězdami festivalu. V pátek s Danicou Jurčovou, Hanou Holišovou a Romanem Zachem.

Červený koberec, Kongresové centrum - nádvoří, 17.00 hodin - Moderátoři Dana Morávková a Jan Čenský přivítají české i zahraniční hosty festivalu a delegace k vybraným filmům.


Nejnovější videoreportáže

Z facebooku

#SledujZlin

Aplikace Mobilní rozhlas

Chcete dostávat do svého mobilu či mailu upozornění na blížící se nebezpečí, odstávky, poruchy a výpadky energií, ankety, pozvánky na kulturní a sportovní akce?

Více informací o aplikaci

App Store Google Play

© 2024 Magistrát města Zlína
všechna práva vyhrazena

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

logo EU

Nahoru