Česky

Česky

English

menu
zavřít

Pozor na uzavírku provozu pro motorová vozidla na komunikaci spojující nám. Míru a ulici Soudní ve Zlíně

26. 1. 2022

Aktuality

48

Zlín - Magistrát města Zlína upozorňuje občany, provozovatele obchodů a řidiče, že od 31. 1. 2022 bude pokračovat Revitalizace městského tržiště Pod Kaštany ...

soudni.jpg

Zlín - Magistrát města Zlína upozorňuje občany, provozovatele obchodů a řidiče, že od 31. 1. 2022 bude pokračovat Revitalizace městského tržiště Pod Kaštany ve Zlíně i v doposud zpřístupněné části staveniště a to provedením obnovy komunikace spojující náměstí Míru a ulici Soudní.

Od tohoto data bude komunikace v  úseku od náměstí Míru 10 po Soudní 554 úplně uzavřena pro motorová vozidla a to do 30. 9. 2022.

Zajištěn bude pouze průchod pro chodce a přístup do budov. Pro parkování vozidel zásobování provozoven, které se nachází v uvedeném úseku komunikace, bude vyhrazena plocha na nám. Míru před budovou č. p. 10.

Revitalizací projde celá komunikace od náměstí Míru 8 po Soudní 554, kdy bude provedeno bourání stávajících zpevněných ploch v celé skladbě, vybudování vodovodu, kanalizace, slaboproudého vedení pro objekty tržiště, zbudování nových zpevněných ploch z žulové kostky a mozaiky v celé skladbě a veřejného osvětlení, rozmístění laviček, odpadkových košů a nádob na květiny, vysazení zeleně a zbudování veřejných WC se zázemím v ul. Soudní.

Dále bude provedena rekonstrukce plynovodu, kterou provádí společnost GasNet.

Pro celou dobu uzavírky je stanovena následující objízdná trasa:

- pro motorová vozidla: Rašínova – nám. Míru – Bartošova.

Nejnovější videoreportáže

Z facebooku

#SledujZlin

Aplikace Mobilní rozhlas

Chcete dostávat do svého mobilu či mailu upozornění na blížící se nebezpečí, odstávky, poruchy a výpadky energií, ankety, pozvánky na kulturní a sportovní akce?

Více informací o aplikaci

App Store Google Play

© 2024 Magistrát města Zlína
všechna práva vyhrazena

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

logo EU

Nahoru