Česky

Česky

English

menu
zavřít

Sbírka Kola pro Afriku se uskuteční v pondělí 15. dubna

10. 4. 2019

Aktuality

58

Zlín - I v letošním roce se uskuteční sbírka jízdních kol a cyklistických potřeb pro Afriku. Svá nepotřebná jízdní kola či příslušenství můžete...

žádný díl nepřijde nazmar.jpg

Zlín - I v letošním roce se uskuteční sbírka jízdních kol a cyklistických potřeb pro Afriku. Svá nepotřebná jízdní kola či příslušenství můžete přinést či přivézt v pondělí 15. dubna od 9 do 16:30. Sběrným místem je náměstí Míru. Dárci budou mít parkování na ulici Bartošova zdarma. V Africe jdou děti do školy i 2 hodiny. Pomozte jim darováním nepotřebných jízdních kol, která jim usnadní cestu ke vzdělání. Kola mohou být v jakémkoliv stavu, před převozem se servisují či využívají na náhradní díly. 

Lze přinést i cyklistické přilby, reflexní vesty, cyklonářadí a náhradní díly. Bližší informace poskytne Martin Habuda, tel. 577 630 166, martinhabuda@zlin.eu.

Pořadatelé také letos zařadili novinku s názvem Příběh kola. “Budeme rádi, když se nějaký dárce podělí o příběh kola, které daruje, vyfotí se s ním a označí nás na svém FCB případně Instagramu,“ vzkazují organizátoři sbírky.

 

více informací k projektu naleznete zde: https://www.kolaproafriku.cz/

Nejnovější videoreportáže

Z facebooku

#SledujZlin

Aplikace Mobilní rozhlas

Chcete dostávat do svého mobilu či mailu upozornění na blížící se nebezpečí, odstávky, poruchy a výpadky energií, ankety, pozvánky na kulturní a sportovní akce?

Více informací o aplikaci

App Store Google Play

© 2024 Magistrát města Zlína
všechna práva vyhrazena

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

logo EU

Nahoru