Česky

Česky

English

menu
zavřít

Zákaznické centrum společnosti E.ON rozšířilo svou provozní dobu

14. 2. 2018

Aktuality

1404

Zlín – Společnost E.ON Energie, která je jedním z největších dodavatelů elektřiny a zemního plynu v České republice, provozuje v Otrokovicích pro zákazníky Kontaktní centrum...

elektro.jpg

Zlín – Společnost E.ON Energie, která je jedním z největších dodavatelů elektřiny a zemního plynu v České republice, provozuje v Otrokovicích pro zákazníky Kontaktní centrum. Toto centrum nyní oznamuje zákazníkům, že rozšířilo otevírací dobu. Zatímco dosud bylo možné vyřizovat zde záležitosti jen ve středu, nyní je to kromě středy možné i v pondělí a v pátek.

„I nadále si zde budou moci lidé vyřídit například změnu dodavatele, přepis odběrného místa na/z jiného zákazníka, změny ve smlouvách, nebo pomoc s připojením nových odběrných míst,“ řekl Michal Jakeš, který zastupuje společnost E.ON Energie.

Kontaktní centrum se nachází na adrese Zlínská 230. Kromě rozšíření otevírací doby se změnilo i číslo kanceláře. Dosud to bylo číslo 206, nově se jedná o kancelář číslo 101.

Rozpis provozní doby naleznete zde:

https://www.eon.cz/o-nas/kontakty/kde-nas-najdete/eon-obchodni-mista

Nejnovější videoreportáže

Z facebooku

#SledujZlin

Aplikace Mobilní rozhlas

Chcete dostávat do svého mobilu či mailu upozornění na blížící se nebezpečí, odstávky, poruchy a výpadky energií, ankety, pozvánky na kulturní a sportovní akce?

Více informací o aplikaci

App Store Google Play

© 2024 Magistrát města Zlína
všechna práva vyhrazena

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

logo EU

Nahoru