Česky

Česky

English

menu
zavřít

Zkuste si koloběžku do práce a zpět ve Zlíně, Otrokovicích a širokém okolí

9. 4. 2019

Aktuality

51

Zlín - V květnu probíhá celorepubliková soutěž Do práce na kole a český výrobce koloběžek KOSTKA pomůže 60 týmům města Zlína, Otrokovic a okolí poznat zdravější způsob dopravy do práce a zpět...

img-3419.jpg

Zlín - V květnu probíhá celorepubliková soutěž Do práce na kole a český výrobce koloběžek KOSTKA pomůže 60 týmům města Zlína, Otrokovic a okolí poznat zdravější způsob dopravy do práce a zpět.

Bezplatně zapůjčí KOLOBĚŽKY na celý měsíc květen členům týmů, kteří jsou zaregistrovaní na www.dopracenakole.cz Přihlásit o koloběžku se bude moci jeden člen z týmu od 1.04.2019 do 19.04.2019 !

Člen týmu vyplní  FORMULÁŘ O ZAPŮJČENÍ (www.otrokolo.cz/registrace.php)  a ke konci dubna (od 25.4.) si koloběžku KOSTKA vyzvedne buď v prodejně OtroKolo  v Otrokovicích, nebo Horsák Sport ve Zlíně na celý měsíc květen  motivační akce  Do práce na kole. Pro každý tým lze zapůjčit jednu koloběžku - jednomu z členů týmu.
Podmínkou bezplatného zapůjčení je, že každý z členů týmu absolvuje alespoň jednu cestu do/z práce na zapůjčené koloběžce Kostka MAX Tour a zašle z této cesty svou fotografii s koloběžkou na foto@otrokolo.cz .

Nejoriginálnější fotografie budou odměněny.

Výrobce koloběžek, firma KOSTKA – kolobka s.r.o., přináší ideální řešení dopravy do práce a zpět v podobě velké pohodlné a současně malé a snadno složitelné koloběžky. Lehká a skladná je na přenášení do schodů, do MHD a vlaku. Je to ideální dopravní prostředek i na delší vzdálenosti, kdy se přes hromadnou dopravu, nebo i vlak 

dostanete v pohodě až do kanceláře a zpět domů. A hlavně nemusíte řešit parkovací místo, protože skladnou koloběžku můžete mít v kanceláři i u svého pracovního stolu.

„Předpokládáme, že zapůjčením naší koloběžky jednomu z členů týmu soutěže Do práce na kole vznikne láska napořád „ říká Marek Kostka, majitel společnosti. „A samozřejmě tím odlehčíme dopravním kolonám ve Zlíně a Otrokovicích„.

„Velice děkujeme firmě KOSTKA - kolobka, s.r.o. za podporu motivační soutěže, zdravého pohybu a krásnějších měst „  prohlásila Jana Vybíralová, koordinátorka DPNK 2019 za města Zlín, Otrokovice a široké okolí.

 

Nejnovější videoreportáže

Z facebooku

#SledujZlin

Aplikace Mobilní rozhlas

Chcete dostávat do svého mobilu či mailu upozornění na blížící se nebezpečí, odstávky, poruchy a výpadky energií, ankety, pozvánky na kulturní a sportovní akce?

Více informací o aplikaci

App Store Google Play

© 2024 Magistrát města Zlína
všechna práva vyhrazena

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

logo EU

Nahoru