Česky

Česky

English

menu
zavřít

Zlínské filmové léto odstartuje již příští týden

18. 6. 2021

Aktuality

127

Zlín - Letní filmové večery v rámci Zlínského filmového léta startují již příští pátek 25. června v sadu Svobody u zlínského zámku. Tento večer bude k vidění americký thriller Joker.

zlinske-filmove-leto.jpg

Zlín - Letní filmové večery v rámci Zlínského filmového léta startují již příští pátek 25. června v sadu Svobody u zlínského zámku. Tento večer bude k vidění americký thriller Joker. V sobotu 26. června budeme na stejném místě promítat životopisné drama Šarlatán, jež je inspirován skutečnými osudy léčitele Jana Mikoláška.

Od 7. července se promítání přesune tradičně do parku Komenského. Zde budou filmové večery až do soboty 10. července. Vybrat si můžete třeba obnovenou premiéru Samotářů, dokument Rocketman o Eltonu Johnovi, komedii Téměř dokonalá tajemství či českou komedii Bábovky.

V červenci se bude promítat i na fotbalovém hřišti v Přílukách a v Malenovicích. A první víkend v srpnu pak v Centrálním parku na Jižních Svazích, na discgolfovém hřišti.

V červnu a červenci začne promítání ve 21.30 hodin, v srpnu ve 21.00 hodin.

Podrobný program filmů naleznete na http://www.ic-zlin.cz/zlinske-filmove-leto.

Vstup na filmové večery je zdarma.

Nejnovější videoreportáže

Z facebooku

#SledujZlin

Aplikace Mobilní rozhlas

Chcete dostávat do svého mobilu či mailu upozornění na blížící se nebezpečí, odstávky, poruchy a výpadky energií, ankety, pozvánky na kulturní a sportovní akce?

Více informací o aplikaci

App Store Google Play

© 2024 Magistrát města Zlína
všechna práva vyhrazena

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

logo EU

Nahoru