Česky

Česky

English

menu
zavřít

Zlínské filmové léto pokračuje v parku Komenského

2. 7. 2021

Aktuality

328

Filmové večery pod širým nebem se přemístí od zlínského zámku do parku Komenského.

Promítání v parku Komenského

Zlín - Ve středu 7. července začíná promítání německou komedií Téměř dokonalá tajemství, kde se parta kamarádů rozhodne sdílet své zprávy i hovory ve svých mobilech s ostatními. Nejdříve to vypadá jako nevinná hra, ale později se ukáže, že zas tak dobrý nápad to nebyl... Další večer je na programu obnovená premiéra Samotářů po 20 letech a v pátek 9. července  česká komedie Bábovky. Některá setkání dokáží navěky změnit život. Všichni jsme totiž propojeni - vztahy, prací, náhodami, nenávistí nebo láskou. Ve filmu nechybí humor, ironie, bolest, napětí a pochopitelně i láska a vášeň. Sérii filmových večerů v parku Komenského zakončí v sobotu 10. července dokument Rocketman o světoznámé superstar Eltonu Johnovi.

Promítání začíná vždy ve 21.30 hodin. Organizátor připomíná, aby si návštěvníci vzali s sebou deky nebo rozkládací židličky.

V dalším týdnu 16. a 17. července se letní kino přesune na fotbalové hřiště v Přílukách a poslední červencové promítání skončí 23. a 24. července na fotbalovém hřišti v Malenovicích. Se Zlínským filmovým létem se již tradičně rozloučíme v Centrálním parku na Jižních Svazích 6. a 7. srpna, tentokrát na ploše discgolfového hřiště.

Dva letní filmové večery se již uskutečnily v sadu Svobody před zlínským zámkem. Akci si nenechalo ujít více jak 400 diváků.

Přehled filmů naleznete na www.ic-zlin.cz/zlinske-filmove-leto. Vstup na promítání je zdarma.

Nejnovější videoreportáže

Z facebooku

#SledujZlin

Aplikace Mobilní rozhlas

Chcete dostávat do svého mobilu či mailu upozornění na blížící se nebezpečí, odstávky, poruchy a výpadky energií, ankety, pozvánky na kulturní a sportovní akce?

Více informací o aplikaci

App Store Google Play

© 2024 Magistrát města Zlína
všechna práva vyhrazena

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

logo EU

Nahoru