Česky

Česky

English

menu
zavřít

ZÓNA ZLÍN. To jsou pravidelné procházky po architektuře

16. 6. 2021

Aktuality

198

Zlín - Novinkou letošní turistické sezóny je prohlídková trasa ZÓNA ZLÍN - pravidelné procházky po architektuře, kterými vás provedou zasvěcení milovníci zlínské architektury...

zona-zlin-banner-1920x850.jpg

Zlín - Novinkou letošní turistické sezóny je prohlídková trasa ZÓNA ZLÍN - pravidelné procházky po architektuře, kterými vás provedou zasvěcení milovníci zlínské architektury.

„Kromě historického centra se projdete továrním areálem, seznámíte se s nejvýznamnějšími stavbami a urbanismem Zlína. Dozvíte se informace o způsobu baťovského ubytování a typických dělnických domcích. Na konci procházky vás čeká návštěva jedné z nejradikálnějších staveb minulého století, Památníku Tomáše Bati,“ prozradila Eva Manišová, vedoucí Oddělení cestovního ruchu a informací.

Procházky budou probíhat každou středu a sobotu, až do konce září. První procházka vás čeká již ve středu 23. června. Prohlídky organizuje statutární město Zlín ve spolupráci se spolkem aArchitektura a Zlínským architektonickým manuálem (ZAM).

BLIŽŠÍ INFORMACE A REGISTRACE: http://www.ic-zlin.cz/25138-prohlidky-s-pruvodcem

 

Nejnovější videoreportáže

Z facebooku

#SledujZlin

Aplikace Mobilní rozhlas

Chcete dostávat do svého mobilu či mailu upozornění na blížící se nebezpečí, odstávky, poruchy a výpadky energií, ankety, pozvánky na kulturní a sportovní akce?

Více informací o aplikaci

App Store Google Play

© 2024 Magistrát města Zlína
všechna práva vyhrazena

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

logo EU

Nahoru